top of page
  • Foto van schrijverMarja Poot

365 dagen te gaan

Een heel jaar weg. Wat een heerlijk vooruitzicht. Het is bijna zover. Op 31 mei start mijn reis.

Ik ga eerst naar Oeganda, naar de Golden Hill , naar Jeremiah en Kate. Kijken hoe de school er uit ziet. Hoe het water stroomt door de nu weer werkende waterleiding. Om weer 100 keer per dag, of misschien wel meer want ik heb het nooit geteld, te horen ‘Hello Mzungu Madja! How are you?’


Ik sta er uiteraard niet elke dag bij stil maar voor de mensen daar ben ik de personificatie van alle veranderingen die daar plaats hebben gevonden. Dat dit zou gebeuren had ik nooit kunnen van tevoren kunnen bedenken. Het zal iets zijn geweest van op de juiste tijd op de juiste plaats zijn.

Ik heb er zin in!


Wordt vervolgt.....bottom of page